Afgelopen 26 en 27 januari was het zo ver: de 36e editie van de Modefabriek in de RAI, dé plek waar een selectie van internationale up-and-coming designer labels hun nieuwste creaties kunnen presenteren. Zo ook toonaangevend familiebedrijf Röling Import, dat samen met all-round ontwerper en rising star op design gebied Osiris Hertman liet zien hoe je anderen inspireert.

De herfst/wintercollectie 2014 van Röling Import werd gepresenteerd in de Röling Import Lounge, welke met passie en aandacht voor kwaliteit en detail ontworpen is door Osiris Hertman. Zijn gebruik van verschillende natuurlijke materialen met een luxe touch zorgde ervoor dat een perfecte balans werd gecreëerd. De samenwerking was het idee van de eigenaar van Röling Import, Marc van Hilst, die zijn exclusieve merken op een onderscheidende, stijlvolle manier wilde presenteren. En met succes: het resultaat was een inspirerende presentatie van de nieuwe collectie, wat uitzonderlijk veel belangstelling trok voor beide partijen. English to Chinese Een ware inspiratie voor iedere ondernemer die begrijpt dat je je moet onderscheiden om succesvol te zijn.

[av_gallery ids=’3302,3293,3298,3292,3301,3296,3290,3300,3291′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]